Break Fusion с Владимир Груев

¡Sé el primero en compartirlo!
Del viernes 10 de febrero a las 19:30 al viernes 10 de febrero a las 20:30
Este evento terminó el 10 feb 2017

Mapa

Dance Station НДК
площад Свобода 1
1000 - Sofia

Descripción

На 10-ти февруари Владимир Груев отново е при нас с поредицата - Break Fusion.

Класът e комбинация от два на пръв поглед далечни стила, като брейк и съвременен танц. Тази комбинация вече е достатъчно популярна и развита в държави като Англия и Франция, но тепърва навлиза в България.

Докато брейкът е по-физически натоварващ и динамичен, съвременният танц предлага много повече усещане и свобода за използване на вече познат движенчески речник по нов различен начин.

Уъркшопът включва:

– серия от упражнения с цел физическа подготовка за работа със земя

– кратка хореография, наситена с концепции, които дават нагледни примери как дадено движение може да се вземе от единия стил, да се доразвие и да се преработи в другия

– част за импровизация, по време на която присъстващите ще могат да упражнят новите концепции, да създадат свои движения и да ги споделят с останалите.

Дата: 10-ти февруари

Час: 19:30

Място: Dance Station НДК

Владимир Груев е млад български артист, който работи в сферата на танците, киното и фотографията. През 2016 завършва кинорежисура в University for the Creative Arts, Англия, където също работи по театрално представление, съчетаващо брейк и съвременен танц, което е играно в два от водещите театри за танцови изкуства в Лондон. Занимава се с брейк от 9 години, през които е печелил много съзтезания в България, като също така се е съзтезавал във Франция, Англия, Гърция, Словения, Словакия, Сърбия, а през последните 2 години работи по множество музикални клипове, скрийнденс филми и колаборации с различни съвременни танцьори.

Iniciando sesión con facebook