Women's Day Weekend 2017 - 2 Days 8 Workshops 2 Parties

¡Sé el primero en compartirlo!
Del sábado 11 de marzo a las 14:00 al domingo 12 de marzo a las 18:00
Danza del Arte Belgrado Resavska 28 11000 - Belgrade
Este evento terminó el 12 mar 2017

Mapa

Danza del Arte Belgrado
Resavska 28
11000 - Belgrade

Descripción

WOMEN'S DAY DANZA WEEKEND 2017 IN BELGRADO

under the slogan "THE TIME IS NOW" with #BACHATA - #SALSA - #KIZOMBA - #FLAMENCO - #FOLKLOR from March 11th to 12th 2017!!!!

Akademija svetskih plesova Danza del Arte Belgrado sa ponosom predstavlja WOMEN'S DAY DANZA WEEKEND 2017 with

8 WORKSHOPS - 2 PARTIES - SPECIAL GUESTS & PERFORMANCES including 5 different WORLD DANCES!!!!!

https://www.facebook.com/events/268200690281240/

Od 11. - 12. marta, 2017. godine

2 dana. 8 radionica. 2 plesne večeri!!!!

MARKO BACHATERO & ANITA BUŠIĆ

(Bachata Dominicana, Moderna & Sensual Workshops)

OJDANA RADOVIĆ & FLAMENKO CENTAR "El olor del alma"(Flamenco Workshop)

MILENA KRSTIĆ & NACIONALNI ANSAMBL KOLO

(Folklor Workshops)

VLADIMIR ŠUKOVIĆ & SALSA PRIMERA

(La Salsa Workshop)

BOJANA LUKIĆ

(Lady Style Workshop)

MARKO BACHATERO & ANITA BUŠIĆ

(BACHATA)

Plesači, instruktori i organizatori jednog od svetski najpoznatijih festivala salse, baćate i kizombe na svetu: Summer Sensual Days i Croatian Summer Salsa Festival koji se svake godine održavaju u Rovinju. Rado viđeni gosti u Srbiiji koje odlično pamtimo po njihovim prepoznatljivim i krcatim radionicama dominikanske i moderne baćate u Beogradu. Marko se zaljubio u Bachatu kada je upoznao po nekima najbolji dominikanski duo na svetu: Troj i Žoržet (Troy and Jorjet) od kojih je imao priliku lično učiti. Usavršivši svoje znanje na međunarodnim festivalima i takmičenjima sa najboljim svetskim igračima baćate poput Atake i Alemane (Ataca and Alemana), Žoržet Alsoser (Jorjet Alcocer) i Karlosa Sinte (Carlos Cinta) Marko je zajedno sa Anitom instruktor Bachate u plesnoj školi BachateaMe u Zagrebu. Zahvaljući svom umeću i harizmi Marko na svojim radionicama stvara onu posebnu atmosferu koja mu otvaraju vrata na festivalima širom sveta.

OJDANA RADOVIĆ & FLAMENKO CENTAR "El olor del alma" (FLAMENCO)

Rodjena 1980. godine u Beogradu. Diplomirani je profesor fizičkog vaspitanja, plesačica, instruktor i koreograf flamenko plesa.

Plesom je počela da se bavi od malih nogu. Pohađala je časove folklora, pet godina je trenirala latino-američke i standarne plesove. Špansku igru je prvi put upoznala 2002. godine u školi španskih igara kod Olge Valentić. Prve flamenko korake je naučila kada je u Beograd došao priznati flamenko umetnik Antonio del Castillo iz Madrida koji je 2003. godine okupio flamenko trupu iz Beograda i napravio plesnu predstavu pod nazivom „Sin fronteras“ koja se održala maja 2003.godine u Sava centru u Beogradu na kojoj je i Ojdana učestvovala.

Nakon toga, priključuje se flamenko školi „Vengo“ koju je vodila i čiji je osnivač Marija Milić. Od 2006. godine Marija prepušta vođenje škole Ojdani. Svoje znanje i iskustvo u flamenko umetnosti pripisuje upravo pomenutom Antoniju, dalje pohađajući grupne i individualne časove kroz mnogobrojne radionice, učeći od: Maria Keck (Budimpešta), Marian Dominguez (Cordoba), Lidija Lovreta (Beograd), Francesca Grima (Sevilja), Concha Jareno (Madrid).

Ojdana Radović

Pored navedenih radionica i individualnih časova svoje znanje obogaćuje konstantnim samostalnim učenjem. Istraživajući i tragajući za što većim znanjem o plesu i pokretu uopšte pohađala je časove savremenog plesa i radionicu improvizacije pokreta kod Julie C. Gorosito (Argentina).

U želji da svoju ljubav i znanje o flamenku prenosi i van Beograda od januara 2010 do aprila 2011. godine držala je časove flamenka učenicima srednjih škola u vaspitnoobrazovnoj ustanovi u Subotici. Danas, uspešno vodi FLAMENKO CENTAR “EL OLOR DEL ALMA” u Beogradu, čiji je osnivač i zastupnik radeći kao instruktor, koreograf i organizator mnogobrojnih koncerata i nastupa u Beogradu i širom Srbije.

MILENA KRSTIĆ & NACIONALNI ANSAMBL KOLO

(Folklor Workshops)

Profesionalna plesačica, pedagog za igru Nacionalnog ansambla "KOLO" i živa legenda naše folklorne plesne scene Milena Krstić održaće RADIONICE TRADICIONALNIH PLESOVA SRBIJE na PLESNOM VIKENDU ZA DAN ŽENA u organizaciji Akademije svetskh plesova Danza del Arte Belgrado pod sloganom "VREME JE SADA"!!!! Poklon plesne škole ETNO BELGRADO i jednostavno prilika za nepropustiti!!!!

VLADIMIR ŠUKOVIĆ & SALSA PRIMERA

(La Salsa Workshop)

Osnivač jedne od najstarijih SALSA plesnih škola u Srbiji - SALSA PRIMERA & plesnog festivala SALSA MOTION WEEKEND Vladimir Šuković & plesna škola Salsa Primera održaće radionicu načina igranja SALSE koji je trenutno najpopularniji svetu LOS ANGELES SALSA STYLE!!!!! Prilika da proširite svoje plesne vidike i iskusite jedan drugačiji pristup plesanju najpopularnijeg svetskog karipskog plesa nepoznatog u Srbiji!!!!!

JELENA MILETIJEV

(Kizz Lady Style Workshop)

Kizomba Belgrado Instructor & Kizomba Ladies Touch Belgrade Assistant Director & Danza Domina održaće radionicu Kizz Lady Style na WOMEN'S DAY DANZA WEEKEND 2017 IN BELGRADO

under the slogan "THE TIME IS NOW"

from March 11th to 12th 2017!!!!

#PARTICIPACIJA PO #RADIONICI SAMO #200DIN!!!!

#FULLPASS SAMO #1200DIN

MESTO ODRŽAVANJA RADIONICA: Casa de la Danza - RESAVSKA 28 u srcu Beograda!!!!

MESTO ODRŽAVANJA PLESNIH VEČERI:

Subota:

PREMIUM DELUXE SATURDAY NIGHT EXCLUSIVE & LADIES TOUCH BIRTHDAY PARTY @ JOB, KRALJA PETRA 71 from 22h to 02h with SALSA PRIMERA, SALSA FAMILIA, DANZA DEL ARTE BELGRADO, DJ LOQUITA, DJ EVA & LADIES TOUCH BELGRADE!!!!!

Nedelja:

WOMEN'S DAY WEEKEND SUNDAY CHILL OUT PARTY @ INFORMBIRO, USKOČKO SOKAČE from 2130h to 01h!!!!!

WOMEN'S DAY DANZA WEEKEND 2017 IN BELGRADO

pod sloganom "VREME JE SADA" organizovan je sa ciljem promovisanja JEDINSTVA & ZAJEDNIČKOG POREKLA SVETSKIH PLESOVA!!!! Srdačan pozdrav svim ljubiteljima plesa!!!

VEČERAS sleduje više informacija o samim radionicama, rasporedu radionica kao i plesnim večerima u okviru WOMEN'S DAY DANZA WEEKEND 2017 IN BELGRADO under the slogan "THE TIME IS NOW"

from March 11th to 12th 2017!!!!

Pratite razvoj svetskog plesnog događaja na zvaničnoj Facebook stranici Danza del Arte Belgrado!!!!!

#BIENVENIDOS & #NOSVEMOS

Iniciando sesión con facebook