TABOE Salon met Natalia & Agustín

¡Sé el primero en compartirlo!
Del sábado 7 de enero a las 19:15 al domingo 8 de enero a las 01:00
Este evento terminó el 08 ene 2017

Mapa

Theater de Musketon
Hondsrug 19
3524 BP - Utrecht

Descripción

Natalia Agüero en Agustín Venturino komen terug! Hun workshop in december was was prachtig en een denderend succes. Ze gaan en vergelijkbare creatieve workshop geven. Wij zijn superblij dat het op een nippertje gelukt is, een dag voor hun terugreis naar Argentina.

Ze geven op 6 en 7 december ook privélessen in onze studio. Heb je interesse neem contact met ons op (€ 50,- p.p. € 70,- p. paar).

LET OP! Voor de 27 december Taboe Camp Opening Reserveren is noodzakelijk!

De kamp zit zo vol dat wij maar een beperkte plaatsen hebben voor bezoekers, zodat wij in de zaal passen. Er zijn al veel salon reserveringen en zijn nog maar een paar plekken over.

Warme Kerst-Groet en een mooie lichte gelukkige nieuwjaar!

Paras & Paul

PROGRAMMA 7 Januari

19:15 – 21:00 WORKSHOP met Natalia & Agustin: IMPULSE - Let's play with the music!

Een extra lange workshop incl. online oefen/lesmateriaal voor deelnemers

21:00 – 00:45 SALON met Dj Astrid/Paras

OVER DE WORKSHOP

IMPULSE - Let's play with the music!

Agustin schrijft:

"In our December Taboe workshop we worked on the 'Occupying Spaces' technique. Now we will work with another communication technique, called: IMPULSE. We useful for fast movements, change of directions, rebounds and more.

By exploring the impulse technique, we may better understand the on/off stimulation, motion, momentum and logical movements. This tango communication technique will expand our creativity and enhance the quality of our dance, while letting us play with the music.

Flat shoes recommended."

Let Op! Na de les, kan je het lesmateriaal downloaden om te kunnen oefenen via hun website link (incl. de muziek die op de les gebruikt was). Als je vragen hebt over het lesmateriaal, kun je hun de vraag te sturen en ze zijn blij om het te beantwoorden.

OVER NATALIA EN AGUSTIN

De meeste van ons dansen vele jaren. Lessen volgen zit niet vaak meer in. Toch, af en toe een inspirerende les is heel verfrissend. Zo’n les hebben wij ook recent gedaan bij Natalia Agüero en Agustín Venturino, een ontzettend lief en kundig danskoppel uit La Plata, Argentina.

Wij vinden hun benadering zo interessant en hun persoonlijkheid zo innemend dat wij geen seconde twijfelden om hun uit te nodigen.

Dit mooie koppel kent veel verschillende stijlen en hebben op basis van al hun ervaringen een eigen lesmethode ontwikkeld. Ze starten de lessen bij het ontwikkelen van lichaamsbewustzijn met simpele bewegingen en elementen en daarvanuit opent een weg van vele mogelijkheden en ontstaat en dans die harmonisch, authentiek, comfortabel en natuurlijk is. Deze benadering van de tango maakt het dansen met meer gemak en souplesse mogelijk en stelt dansers in staat om hun eigen expressie te vinden.

VIDEOS:

https://www.youtube.com/watch?v=T82T_G5q-5M (vals)

https://www.youtube.com/watch?v=EUg31G0zTNE (milonga)

https://www.youtube.com/watch?v=dbbPz7iiPZ4 (slow motion)

https://www.youtube.com/watch?v=0kZwPQnfkx4 (tango)

PRIJZEN

Salon 8,50

Workshop 21,50

www.tangoatelier.nl

Iniciando sesión con facebook