Noite de Kizomba: MainLife stichting

¡Sé el primero en compartirlo!
Del miércoles 25 de enero a las 21:00 al jueves 26 de enero a las 01:00
Kizomba
Este evento terminó el 26 ene 2017

Mapa

Kizomba Sensual
5611ER - Eindhoven

Descripción

Aanstaande woensdag 25 januari is het weer tijd voor onze social night ‘Noite De Kizomba’.

Deze keer willen wij onze social avond in het teken zetten van Jermaine de Wind. Jermaine is 27 jaar en behoort tot de 5% die na 5 jaar nog steeds leeft nadat een Glioblastoma in 2008 werd geconstateerd. Een Glioblastoma is een hersentumor waarvan de prognose maximaal 1,5 jaar is. Helaas heeft Jermaine vlak voor kerst te horen gekregen 8 tumoren in zijn hoofd te hebben. Natuurlijk wil Jermaine net als ieder ander graag zijn kinderen, Hayley en Noah, zien opgroeien en oud worden met zijn vriendin Lisette. Hiervoor is echter een behandeling nodig van 250.000 dollar. Daarnaast zal hij ongeveer 9 maanden lang zeer prijzige, op maat gemaakte medicijnen moeten slikken en regelmatig naar Duitsland moeten reizen voor de behandeling.

Om Jermaine te helpen in zijn strijd tegen kanker heeft Kizomba Sensual besloten de opbrengsten van de aankomende editie van Noite de Kizomba te doneren aan zijn Main Life stichting! Wij vragen dan ook aan iedereen €5,- entree (eenmalig ook aan onze cursisten). Daarnaast is er tijdens deze avond de mogelijkheid om extra geld te doneren.

We hopen jullie allemaal woensdag te zien om gezellig te socializen en te oefenen met elkaar, met andere ervaren dansers en met het Kizomba Sensual team en dit terwijl we samen opstaan tegen die vreselijke rot ziekte.

Voor meer informatie over de stichting: www.mainlife.nl

Entree: €5,- (eenmalig ook voor de cursisten)

Tijd: 21.00 uur – 01.00 uur

Dj: Dj Jack

Locatie: Skifit Partycentrum

Adres: Vijfkamplaan 16, Eindhoven

Iniciando sesión con facebook