Kizomba Lady Style & New Choreo by Top World Artist Anais Millon

¡Sé el primero en compartirlo!
Del miércoles 15 de marzo a las 20:00 al miércoles 29 de marzo a las 20:00
Este evento terminó el 29 mar 2017

Organizador

Kizomba Ladies Touch Belgrade
Kizomba Ladies Touch Belgrade

Mapa

Kizomba Belgrado
Resavska 28
11000 - Belgrade

Descripción

#SREDA - #15_MART - #20H - #KIZZ_LADY_STYLE - #RESAVSKA28!!!!

NAUČITE #KIZZ_LADY_STYLE I NOVU KOREOGRAFIJU JEDNE OD NAJČUVENIJIH PLESAČICA KIZOMBE - ANAIS MILLON - koja je u BEOGRADU osnovala MODERNI PLESNI ŽENSKI KIZOMBA TIM pod nazivom #KIZOMBA_LADIES_TOUCH_BELGRADE koji pod rediteljskom palicom #DanzaDiose BOJANE LUKIĆ izvodi njene koreografije na plesnim večerima, festivalima & kongresima kako u SRBIJI pa tako i u inostranstvu.

NOVI PRIJEM ČLANOVA za KIZOMBA LADIES TOUCH BELGRADE TEAM - prvi & jedini MODERNI PLESNI ŽENSKI KIZOMBA TIM u SRBIJI - koji izvodi KOREOGRAFIJE JEDNE OD NAJBOLJIH ŽENSKIH PLESAČICA KIZOMBE NA SVETU - ANAIS MILLON @ RESAVSKA 28, KIZOMBA BELGRADO u #20H, SREDA #15_MART, 2017. pod sloganom #SIDE_2_SIDE!!!!

https://www.facebook.com/events/1424926110884943/

ANAIS MILLON (Paris, France) - FRANCUSKA KIZOMBERA koja je pomerila granice shvatanja uloge žene u plesanju KIZOMBE, uspostavila pedagoške metode za instruktore & instruktorke, utabala put za ŽENSKE KIZOMBA INSTRUKTORE & visoko podigla KVALITET KIZOMBA NASTUPA na svetskim takmičenjima & festivalima.

Plesačica koja je prva digla glas protiv gledišta da žena u KIZOMBI treba samo da prati muškarca i koja je zahvaljujući svojim trudom i napornim radom uspela da se izbori da ženski stil i način plesanja KIZOMBE bude prihvaćen na svetskom nivou.

Pored pukog pomeranja karlice prilikom plesanja KIZOMBE ANAIS MILLON je razvila i unapredila metode i načine držanja tela & oslanjanja, orijentacije & prilagođavanja partneru, držanja ruku i fluidnosti okreta i pokreta ovog društvenog afričkog plesa. Takođe jedna je od najzaslužnijih žena za razvoj KIZOMBE U FRANCUSKOJ i onoga što DANAS NAZIVAMO FRANCUSKIM STILOM IGRANJA KIZOMBE.

Zahvaljujući svom odgoju i ranim interesovanjima za ples & gimnastiku (otac joj je sa Martinika, ostrva sa Francuskih Antila odakle potiče ZOUK muzika koja je imala presudni značaj u stvaranju KIZOMBA MUZIKE & PLESA a majka joj je instruktorka modernog plesa) ANAIS MILLON je KOREOGRAFKINJA JEDNIH OD NAJZANIMLJIVIJIH & NAJPOZNATIJIH SVETSKIH KIZOMBA KOREOGRAFIJA koje se izvode na NAJPRESTIŽNIJIM EVROPSKIM & SVETSKIM PLESNIM FESTIVALIMA & KONGRESIMA.

U saradnji sa čuvenom ISLAND TOUCH ACADEMY koju vode jedan od najpoznatijih plesnih parova na svetu ATACA & ALEMANA kizombera ANAIS MILLON je #1_FEBRUARA PREMIJERNO OTVORILA svoj ženski plesni tim u Beogradu pod nazivom KIZOMBA LADIES TOUCH BELGRADE koji će izvoditi njene ORIGINALNE KIZOMBA LADY STYLE KOREOGRAFIJE!!!!!

VIŠE INFORMACIJA USKORO!!!! PRATITE ZVANIČNE FB STRANICE Akademije svetskih plesova DANZA DEL ARTE BELGRADO & plesne škole KIZOMBA BELGRADO kao i zvaničnu FB stranicu KIZOMBA LADIES TOUCH BELGRADE!!!

#BIENVENIDOS & #NOSVEMOS!!!!

Iniciando sesión con facebook