Gingalicious - anniversary edition

Be the first to share it!
From Saturday 28 of January at 18:00 to Saturday 28 of January at 19:00
This event finished on 28 Jan 2017

Map

Dance Station НДК
площад Свобода 1
1000 - Sofia

Description

На 28-ми януари Gingalicious навършва 2 години от създаването си. Изданието на уъркшопа ще е празнично и Лили подготвя компилация от движения и упражнения, които сте харесали най-много през годините или пък са ви се сторили предизвикателство, заради което си струва да потренирате пред огледалото. Защото увереното присъствие на дансинга в прегръдката на мъжа започва с увереното отражение в огледалото!

Уъркшопите от серията Gingalicious са подходящи за дами с известен опит в кизомба танца и които се стремят да изградят присъствие на дансинга. Специалните уроци ще ви определят като танцуващи, а не просто следващи кавалерите си.

С комбинирането на няколко елегантни движения Лили ще наблегне на по-добра танцова форма, разчупеност, бързина и стабилност на стъпката, като няма да се пренебрегне и удоволствието да наблюдавате в огледалото все по-женствените си КИЗотражения.

„Да следваме партньорите си е безспорния ни приоритет в кизомба танца, дами, но това далеч не е всичко”, споделя Лили. „Нима женствеността ни може да бъде изразена само чрез следване? Нека бъдем танцьорки, а не следващи. Нека женската ни индивидуалност блести в ръцете на мъжете! Стайлингът и техниката в женската партия в танца кизомба са многопластови умения, чието развитие ме провокира да подготвям за Вас уъркшопите Gingalicious вече повече от година”, допълва тя.

Защо GINGA-licious? Жингата – цялостното поведение на тялото ни по време на танц се определя от музиката, върху която танцуваме. Движим се по един начин, когато танцуваме традиционна кизомба и по друг – когато танцуваме тарашиня, urban киз или семба.

Не се колебайте да пишете лични събщения на Lilyana Kostova за проблемните ситуации, в които изпадате по време на кизомба танц, за да бъдат уъркшопите максимално полезни за вас.

*Лиляна Костова танцува социални латино танци от 2000 година, но трета година цялата ѝ любов към танцовото изкуство и музика е съсредоточена в кизомба. Втори танцов сезон ежемесечно води уъркшопите Gingalicious, като част от танцовия календар на KizombaHolics BG, по време, на които работи с дамите върху техника и стайлинг в кизомба танца.

Дата: 28-ми януари

Място: Dance Station НДК

Начало: 18:00 ч.

Initializing session with facebook